InicioHorta OestXirivellaEcoparc mòbil a Xirivella per a facilitar la recollida de residus tòxics domèstics

Ecoparc mòbil a Xirivella per a facilitar la recollida de residus tòxics domèstics

Els veïns i veïnes de Xirivella ja ho tenen més fàcil per a desfer-se dels residus tòxics domèstics de manera ecològica i sostenible. L’Ajuntament de Xirivella ha posat en funcionament l’Ecoparc mòbil. 

Es tracta d’un vehicle itinerant que estalviarà a la ciutadania haver de desplaçar-se fins a l’ecoparc municipal. El vehicle, clarament identificat, estarà estacionat en uns punts determinats del municipi, seguint uns horaris planificats i rotatoris. Hi ha 12 punts on l’Ecoparc s’ubicarà durant hora i mitja cada 15 dies. 

En els punts d’estacionament de l’Ecoparc mòbil es col·locaran els calendaris i els horaris. Únicament durant el temps que estiga la furgoneta es podran portar els residus tòxics, que després seran traslladats a l’ecoparc municipal. 

Este nou servei permetrà desfer-se de residus perillosos o tòxics que no poden tirar-se als contenidors convencionals. 

Es poden portar piles i bateries, bombetes i fluorescents, restes de pintura, cartutxos d’impressora, mòbils, envasos de productes químics, oli vegetal, radiografies, aerosols, components informàtics, bateries i filtres dels automòbils i xicotets electrodomèstics. 

Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria d’Infraestructures i la de Medi Ambient i Sostenibilitat que s’inclou en la nova contracta del servei de neteja, amb la qual cosa no comportarà més gasto del contribuent. La intenció de l’Ajuntament de Xirivella és garantir la salut dels veïns i veïnes i mantindre la població més neta. 

 

Informa Nou Horta. Xirivella

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments