InicioHorta OestXirivellaLa Comissió d'Igualtat reunix una desena d'associacions i col·lectius de Xirivella

La Comissió d’Igualtat reunix una desena d’associacions i col·lectius de Xirivella

La Comissió d’Igualtat de Xirivella s’ha reunit este dilluns en la Casa de la Dona per a programar les activitats que s’organitzaran en la localitat el pròxim 8 de març, Dia Internacional de la Dona. 

La trobada ha sigut un èxit de participació. Han assistit un total de 48 dones representants de la Coordinadora de Dones per la Igualtat de Xirivella, del Centre Cultural d’Andalusia, del Centre Cultural Castella-la Manxa, de l’Associació de Dones Africanes (ASIMAV), de l’Associació d’estudiants de l’IES Ramon Muntaner, d’associacions veïnals i de les associacions de dones Tiryus, Aitana i Túria. 

A la reunió també han assistit la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament de Xirivella, Maria José Clari i la regidora de Cultura i Igualtat, Amparo Carrascosa, qui ha donat la benvinguda a les representants dels col·lectius que han participat, per primera vegada, a la Comissió d’Igualtat. 

«Estic molt satisfeta perquè va creixent l’apropament de nous col·lectius a esta Comissió, cosa que està fent que els temes d’igualtat i la lluita contra la violència masclista estiguen en l’agenda pública i social de Xirivella. Això és una bona notícia per a totes i tots perquè significa que és l’inici d’un camí cap a una transformació social encaminada a assolir la igualtat real i efectiva», ha explicat Carrascosa. 

Pel que fa a la commemoració del 8-M, la reunió ha servit per recollir un gran nombre d’activitats proposades per les representants de les associacions i col·lectius que ara s’han de treballar i concretar en pròximes trobades. 

 

Informa Nou Horta. Xirivella

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments