InicioHorta OestXirivellaLa Diputació invertirà 30.000 euros per a rehabilitar el sostre de l'alqueria...

La Diputació invertirà 30.000 euros per a rehabilitar el sostre de l’alqueria Serra de Xirivella

La Diputació de València invertirà 30.000 euros en la rehabilitació de l’alqueria Serra de Xirivella, ubicada en la partida de la Pastora i pròxima a la séquia de Fainatar. Les obres consistiran en el reforçament de l’estructura del sostre per a aconseguir una major seguretat. 

En estos moments els serveis tècnics municipals estan ultimant el projecte ajustant-lo al pressupost definitiu concedit pel programa de conservació i protecció del patrimoni immoble de la Diputació de València. 

L’alqueria Serra forma part de llegat del passat agrícola i rural de Xirivella, cosa que fa que el seu valor siga incalculable. L’estructura arquitectònica de l’edifici de darrere de mostra la doble funció de vivenda rural i magatzem agrícola. L’edifici de dos plantes destaca per la seua teulada àrab. El pati de darrere mostra indicis d’un passat agrícola on es resguardaven animals i collites. 

Està previst que a finals de setembre es puga iniciar el procés de licitació de les obres subvencionades per la Diputació de València. 

 

Informa Nou Horta. Xirivella

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments