InicioHorta OestXirivellaLa Junta Local de Seguretat acorda intensificar la coordinació i la presència...

La Junta Local de Seguretat acorda intensificar la coordinació i la presència policial a Xirivella

Este matí s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat de Xirivella a la qual ha assistit el subdelegat del Govern a València, Juan Carlos Valderrama, a més de l’alcalde Michel Montaner i el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Manel Moret.

En la reunió s’ha acordat intensificar la coordinació i la presència d’agents de la Policia Nacional i la Policia Local als carrers de Xirivella, sobretot després dels robatoris registrats en les últimes setmanes als comerços i locals de la localitat. 

«La trobada ha sigut molt positiva i anem a prendre les màximes mesures de prevenció sempre amb la col·laboració necessària de la Policia Nacional i així ho hem acordat amb al subdelegat del govern», segons ha explicat l’alcalde Michel Montaner. 

Per la seua banda, el regidor de Seguretat ha demanat que el Cos Nacional de Policia informe periòdicament a la Policia Local de Xirivella de les denúncies que reben i que tramiten a la localitat. Recordem que la Policia Nacional té la competència per a tramitar les denúncies per robatoris.

«Des de principis de desembre venim reclamant dades de delinqüència actualitzades perquè havíem detectat un increment d’actes vandàlics. Eixa informació és molt important per a poder facilitar el treball de la Policia Local. Fins a hui no hem tingut eixes dades estadístiques», explica el regidor Josep Manel Moret qui insistix en la importància de presentar denúncia sempre que es registre un acte d’este tipus.

En la Junta Local de Seguretat també s’han tractat altres assumptes molt importants, com ara la lluita contra la violència masclista i l’absentisme escolar.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments