InicioHorta OestXirivellaVíctor Maceda presenta "El despertar valencià" a Xirivella en un acte organitzat...

Víctor Maceda presenta «El despertar valencià» a Xirivella en un acte organitzat per Compromís

Víctor Maceda, periodista d’El Temps, presentarà divendres, a les 20 h a Xirivella, el seu llibre, “El despertar valencià, la caiguda d’un règim i la irrupció del canvi”. Compromís ha organitzat l’acte al mateix local, el Centre Polivalent Samarra (C/ Ramon Muntaner, 19) al qual va assistir fa dues setmanes Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés, per debatre sobre la remodelació de la V-30 que planteja el Ministeri de Foment i que tanta preocupació està causant a Xirivella.

“Les persones que, encara que siga modestament, estem involucrades en el canvi polític que vivim, moltes vegades no som conscients de la magnitud de la transformació que entre tots estem protagonitzant. Som milers de valencians i valencianes, de diferents tendències, els que estem fent possible un canvi de cicle que ha tardat massa anys a arribar i Víctor Maceda en el seu llibre ens ho explica amb rigor i independència”, diu Ricard Barberà, portaveu de Compromís per Xirivella i, d’ací uns mesos, alcalde de la població.

No és casualitat que, fa dos mesos, a la presentació del llibre a València acudira el bo i millor de la política i el periodisme valencià. Començant pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i per la vicepresidenta Mònica Oltra, que acompanyaren en la mesa el columnista de La Vanguardia Enric Juliana.

“Maceda aconsegueix retratar ben bé la confusió interessada entre partit i país. El PP va saber fer una cosa, identificar la normalitat amb ser votant o ser del PP i això ho aconseguiren a traves de mecanismes com una gestió perversa del poder”, va explicar Mònica otra en la presentació del llibre.

 

 

Informa Nou Horta. Xirivella

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments