InicioHorta OestXirivellaXavi Castillo repassa a la Mostra de Xirivella els seus millors moments...

Xavi Castillo repassa a la Mostra de Xirivella els seus millors moments i amb nous personatges

La 22a Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella va desplegar el dissabte a la nit la seua vena més canalla amb l’actuació en doble sessió de Xavi Castillo. Humor àcid, irreverent, sàtira, crítica mordaç cap a la classe política i l’església, i cap a qualsevol personatge públic que destaque pels seus excessos o declaracions fora de to que potser motiu de burla d’un Xavi Castillo que en directe i quan s’apaguen els focus de l’escenari no deixa canya dreta.

En la jornada La Mostra va seguir avant amb la seua programació, sumant-se això si, als cinc minuts de silenci proposats per l’ajuntament a les sis de la vesprada i en la mateixa plaça del consistori, en record a les víctimes dels atemptats a París.

El propi Xavi Castillo també va fer la seua particular reflexió i va destacar la dificultat de treballar a l’escenari en moments així, encara que va agrair la normalitat i l’exigència de coherència a l’hora de denunciar qualsevol acte terrorista.

En les seues dos sessions de vesprada i nit, Xavi Castillo, va omplir el Teatre- Auditori de Xirivella i va tindre moments hilarants en què el públic va disfrutar recordant les seues imitacions de Rita Barberá o Juan Cotino i el que ell mateix va comentar com la irrupció de personatges nous en escena com els polítics Ximo Puig o Carolina Punset, a més de destacats membres de l’església com l’arquebisbe Cañizares. Un altre dels moments destacats va ser, sense dubte, la seua particular visió del sentiment independentista a Catalunya.

Darrere dels quinze dies intensos de programació, la Mostra despedix esta vesprada la seua 22a edició amb un últim espectacle: ‘Kibubu’, dirigit a tots els públics, de la companyia basca Marie de Jongh, que ha recollit nombrosos premis internacionals. Una obra que parla de respecte i llibertat en què persones i animals són els protagonistes.

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments