InicioHorta OestXirivellaXirivella recorda la prohibició de l'ús de sofre per a repel·lir gossos

Xirivella recorda la prohibició de l’ús de sofre per a repel·lir gossos

L’Ajuntament de Xirivella, a través de la Regidoria de Sanitat dirigida per Puri Botella, ha llançat una campanya de recordatori i sensibilització sobre la prohibició de l’ús del sofre en la via pública per a evitar que els gossos orinen. 

Es tracta de vetlar pel compliment de les ordenances municipals que prohibixen l’ús d’estos pols, habitualment llançats als cantons de les façanes. 

En la campanya de sensibilització, l’Ajuntament recorda que el sofre, a més d’estar prohibit, és tòxic i perjudicial per a les mascotes i, a més el seu ús és inútil i no existix evidència científica de l’efecte d’esta substància com a repel·lent.

La inhalació, per part de gossos, d’esta substància comporta efectes nocius per a la seua salut com ara úlceres en la pell, dificultat en la respiració, asma, inflamació de la mucosa nassal, entre d’altres efectes adversos. 

Segons la regidora Puri Botella, «es tracta de conscienciar a la població de l’ús perillós d’estos pols per a la salut no només dels animals, sinó també de les persones. No hi ha un interés de recaptar amb les multes que es podrien posar per incomplir les ordenances, sinó de millorar la qualitat de vida del nostre municipi».

 

Informa Nou Horta. Xirivella

 

 

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments