InicioHorta SudBenetússerEsquerra Unida de Benetússer presenta dues propostes més de caire humanitari

Esquerra Unida de Benetússer presenta dues propostes més de caire humanitari

L’edil d’EU Benetússer, Cristian Munera, ha registrat ahui a l’Ajuntament de Benetússer dues noves mesures que vol implementar en el municipi.

En primer lloc, un pla de treball anti-desanonaments dirigit a l’equip de govern, així com a la totalitat de la corporació i que pretén aconseguir el major suport possible entre els grups polítics de la localitat així com el del major nombre possible de veïns i veïnes.

L’objectiu final del pla d’actuació serà declarar Benetússer “Ciutat lliure de desnonaments” en un curt-mig termini, en la mesura que la majoria de grups polítics s’adherisquen al pla per a treballar col·lectivament en ell.

En segon lloc i en vistes als successos de les últimes setmanes en el centre d’Europa després de l’arribada de milers de refugiats sirians i l’exposició en els mitjans de la situació en la qual es troben, Esquerra Unida veu necessària la col·laboració. Estem davant la major crisi humanitària dels últims 50 anys a Europa i ni els Ajuntaments ni els seus governs poden estar mirant cap a un altre costat mentre milers d’éssers humans es juguen la vida i fugen de guerres provocades o encoratjades per la pròpia Unió i per la seua branca militar, l’OTAN, a l’Iraq, Síria o Líbia.

Tenim el deure treballar també a nivell local per a donar solucions a aquest problema en la mesura del possible, ben declarant-se “Ciutat-refugi” o be unint-se a la ciutat de València com a municipi adjacent per a l’acolliment d’un nombre reduït de refugiats, tenint en compte les limitades dimensions i mitjans de la localitat.

Així, el col·lectiu d’Esquerra Unida de Benetússer registra ja la seua tercera proposta en una setmana, estant dues d’elles en el programa electoral amb el qual va concórrer a les eleccions municipals del 24 de maig i sent la tercera fruit dels últims esdeveniments.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments