InicioHorta SudCatarrojaCatarroja inicia la campanya ‘Carrer a carrer’ 

Catarroja inicia la campanya ‘Carrer a carrer’ 

L’avinguda Jaume I de Catarroja ha sigut el punt d’inici de la campanya ‘Carrer a carrer’ que ha posat en marxa la regidoria de Vies Públiques, dirigida per Martí Raga. El regidor i l’alcalde, Jesús Monzó, han iniciat a peu de carrer la campanya. Un grup de tècnics municipals de la policía local, la brigada d’obres i els responsables de la senyalització, han recorregut l’avinguda per a fer un inventari de les seues necessitats. 

S’han inspeccionat els senyals, les places d’aparcament, els contenidors, el mobiliari urbà, els guals, les possibles barreres arquitectòniques, passos de vianants, desperfectes en voreres i calçada, arbres,  il.luminació, i tots aquells elements que poden ser millorats als llarg de la via. 

S’han detectat un centenar d’actuacions necessàries, que es posaran en marxa en els pròxims dies. Després de l’avinguda Jaume I, els tècnics revisaran els carrers de l’Alqueria i Favara. 

La campanya preveu que al llarg de la legislatura, este mateix procediment es repetisca en cadascun dels carrers de la població.  per a detectar quines mancances hi ha i quins elements  sobren. Es tracta d’adequar tot allò que ocupa les vies públiques per a fer més habitable el municipi.  

La iniciativa ha sorgit a partir de les propostes i suggeriments que els veïns i veïnes de Catarroja han anat enviant a través dels correus electrònics dels regidors i de les xarxes socials. Per això, s’habilitarà un correu electrònic perquè qui ho desitge envie les seues propostes. 

Per a Martí Raga és “essencial comptar amb l’opinió dels ciutadans i ciutadanes de Catarroja per a millorar els serveis i perquè els carrers i avingudes de la població estiguen en perfecte estat”.   

 

Informa Nou Horta. Catarroja

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments