InicioHorta SudCatarrojaDonació de sang en Catarroja

Donació de sang en Catarroja

‘Ser donant no passa de moda’, així és com la Generalitat Valenciana fa una crida a tota la població per a que s’animen a donar sang. Catarroja obrirà les portes del Centre de salut el dimarts 4 d’Agost, i un Autobanc davant de l’Ajuntament el dimecres 5 d’Agost de cinc a nou de la nit per a qui vulga col·laborar.

Amb cada persona que dóna la seua sang, es pot salvar la vida de diverses persones, almenys tres. Es tracta d’un acte de total solidaritat, generositat i altruisme, sent una acció desinteressada i molt benèfica. A més, garanteix una anàlisi completa de la salut.

Estudis clínics han afirmat que ser donant és una bona alternativa per a netejar la sang, reduir les probabilitats de patir atacs cardíacs i accidents cardiovasculars. Els adults amb colesterol troben en la donació de sang una excel·lent opció per a depurar els triglicèrids dolents i que es formen bons. Donant sang cada 6 mesos durant 6 anys, es redueix en quasi un 90% la probabilitat de patir malalties coronàries o circulatòries.

Requisits

Els requisits bàsics per a poder donar sang són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, i gaudir d’una bona salut.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments