InicioHorta SudCatarrojaL'Ajuntament de Catarroja celebrarà un emotiu homenatge a Alberto Gradolí

L’Ajuntament de Catarroja celebrarà un emotiu homenatge a Alberto Gradolí

El dissabte 5 de setembre, de 10 a 12 hores, s’obrirà el saló de plens perquè els veïns puguen signar en el llibre de condolences. A les 11.30 hores es faran els parlaments en els quals intervindran l’Alcalde, el president del PSPV-PSOE de Catarroja i un membre de la família.  L’Ajuntament de Catarroja s’acomiadarà oficialment del seu segon Tinent d’Alcalde, Alberto Gradolí, el dissabte 5 de setembre.  De 10 a 12 del matí, el consistori obrirà el saló de plens perquè els veïns puguen signar en el llibre de condolences.

A les 11.30 hores es farà una cerimònia institucional en la qual intervindrà l’Alcalde, Jesús Monzó,  el president del PSPV-PSOE de Catarroja, Domingo Raga, i un membre de la família, que hi estarà present i rebrà el llibre de condolences. S’ha convidat a autoritats, col.lectius i associacions perquè puguen donar-li l’últim adéu al regidor d’Esports i El Port. La cerimònia estarà presidida per una fotografia d’Alberto Gradolí i hi intervindrà un quartet de música clàssica format per membres de les bandes del poble. Posteriorment, es traslladaran les corones de flors al cementeri de Catarroja.

Les restes d’Alberto Gradolí arribaran divendres procedents de Tailàndia, on va faltar el passat 23 d’agost per causes naturals. Serà soterrat en una cerimònia íntima, tal com ha decidit la família. 

Una llarga trajectòria al servei de Catarroja

Alberto Gradolí Cánovas tenia 51 anys.  Era secretari general del PSPV-PSOE de Catarroja des de 2012. Fou cap de llista del partit a les eleccions locals de 2011 i 2015. Va ser regidor d’Hisenda i Urbanisme. En l’actualitat era membre de l’equip de govern de l’Ajuntament i exercia com a segon Tinent d’Alcalde i regidor d’Esports i El Port. També era portaveu del seu partit.  

L’Ajuntament va decretar tres dies de dol oficial (des del 24 al 26 d’agost) només conéixer la seua mort i lamenta profundament la seua pèrdua. Per això vol agrair-li la dedicació al servei del poble i reconéixer la seua figura pública.   

Informa Nou Horta. Catarroja

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments