InicioHorta SudCatarrojaL’Ajuntament de Catarroja contracta a set persones a través del Pla d’Ocupació

L’Ajuntament de Catarroja contracta a set persones a través del Pla d’Ocupació

L’Ajuntament de Catarroja ha contractat a set persones a través del Pla d’Ocupació de la Diputació de València, que ha proporcionat 43.189 euros per a fomentar l’ocupació. El consistori ha aportat altres 10.000 euros per a completar la inversió. 

L’objectiu del Pla d’Ocupació és promoure la contractació de persones aturades per a l’execució d’obres o serveis d’interés general o social. En concret, els treballadors i treballadores contractats estan assignats a tres memòries amb diferents projectes. 

El primer d’ells és l’establiment d’indicadors I detecció de famílies en risc d’exclusió social que depén de Serveis Socials. En este cas s’ha contractat un treballador social durant 7 mesos per a ajudar a desenvolupar l’atenció municipals als col.lectius més vulnerables. 

El segon projecte és el Banc de la Memòria de Catarroja. En este cas es tracta de fer una investigació de les històries de vida de les persones majors a través d’entrevistes a persones de més de 65 anys per a registrar la trajectòria de creixement personal i a la vegada l’evolució del municipi. En este cas s’ha contractat una psicòloga  durant 3 mesos. 

El tercer dels projectes és el manteniment de vies públiques i immobles municipals que inclou treballs de manteniment en el nucli residencial i en el polígon industrial, neteja del Port de Catarroja i el poliesportiu municipal, reparació de voreres i calçades, etcètera. En este cas s’han contractat dos peons i un oficial de la construcció durant sis mesos. A més s’han contractat dues auxiliars administratives més per a coordinar els projectes.

L’Ajuntament de Catarroja continua amb la seua aposta per promoure l’ocupació i contribuir així a que les persones sense treball puguen integrar-se en el món laboral, en este cas a través de serveis que repercuteixen en projectes necessaris per a la població. 

 

Informa Nou Horta. Catarroja

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments