InicioHorta SudPaiportaCampionat Autonòmic de petanca per dupletes a Paiporta

Campionat Autonòmic de petanca per dupletes a Paiporta

Paiporta ha acollit el Campionat Autonòmic de Petanca per dupletes en les categories Femenina i Juvenil, vàlid per al campionat d’Espanya que se celebrarà a Ceuta el 3 de Setembre.

El campionat ha sigut Organitzat pel Club de Petanca Bona-Bola de Paiporta, i ha comptat amb la col•laboració de l’Ajuntament.

Han participat 16 equips per cada categoria, proclamant-se campiones en la categoria femenina les jugadores Aurelia Blázquez i María José Muñoz del Club de Petanca Virgen del Pilar, de Callosa. Quant a Juvenils ha sigut el Club de Petanca Elx, amb els seus jugadors, Juan Fernández i José Barrull els qui han aconseguit la victòria.

Isabel Martín, Alcaldessa de Paiporta, ha fet lliurament dels premis als guanyadors.

En el campionat han participat 2 equips en categoria femenina del Club de Petanca Bona-Bola Paiporta, formats per les jugadores:

  • Gemma Fernández i Natalia Martínez
  • Sarah Stephanie i Lorena De la Iglesia

Paiporta ha acogido el Campeonato Autonómico de Petanca por dobletes en las categorías Femenina y Juvenil, válido para el Campeonato de España que se celebrará en Ceuto el 3 de septiembre. El Club de Petanca Bona-Bola de Paiporta ha organizado el campeonato, con la colaboración del Ayuntamiento de Paiporta. Han participado 16 equipos por categoría y se han proclamado campeonas en la categoría femenina Aurelia Blázquez y María José Muñoz del Club de Petanca Virgen del Pilar, de Callosa. En cuanto a Juveniles, el ganador ha sido el Club de Petanca Elx, con sus jugadores Juan Fernández y José Barril. La alcaldesa de Paiporta, Isabel Martín, ha entregado los premios en el campeonato en el que han participado también dos equipos del Club de Petanca Bona-Bola,  en la categoría Femenina, formados por Gemma Fernández y Natalia Martínez y Sarah Stephanie y Lorena De la Iglesia.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments