InicioHorta SudPaiportaContactes amb els bancs per a fer de Paiporta una localitat lliure...

Contactes amb els bancs per a fer de Paiporta una localitat lliure de desnonaments

Els directors de les diferents sucursals bancàries de Paiporta s’han reunit durant les últimes setmanes amb l’alcaldessa, Isabel Martín. L’objectiu de l’equip de govern és aconseguir que Paiporta siga una localitat lliure de desnonaments. Estos primers contactes han sigut, en paraules de Martín, “molt positius, ja que els hem traslladat les nostres intencions, els hem demanat que col·laboren, i s’han mostrat disposats a fer-ho”.

Els màxims responsables locals de Santander, Sabadell, Ibercaja, La Caixa, Bankia, Banco Popular, Cajamar, BBVA i Caixa Popular s’han mostrat també disposats a ajudar en la recerca de vivendes buides, que es destinarien a famílies en situació d’emergència econòmica després de la signatura d’un conveni. Isabel Martín els ha comentat que l’Ajuntament de Paiporta “treballarà amb els bancs que mostren predisposició a acompanyar les mesures que es prenguen i que es caracteritzen per les seues bones pràctiques” en els casos de desnonaments.

L’equip de govern treballa en les últimes setmanes en la creació d’una oficina antidesnonaments, que es gestionarà des de la regidoria de Benestar Social, al capdavant de la qual es troba Maribel Albalat. En breu s’anunciaran més detalls sobre esta iniciativa. De moment, i a instàncies de l’alcaldia, la Policia Local de Paiporta està col·laborant i, des que ha començat la legislatura, no s’ha produït cap llançament.

Martín ha subratllat la “bona predisposició” dels directors dels bancs, i ha anunciat una segona ronda de reunions amb alguns d’ells per aprofundir en alguna de les vies de col·laboració per a pal·liar un problema que “causa una gran indefensió en les persones amb més dificultats econòmiques”.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments