InicioHorta SudPaiportaEl Club El Polpeter de Paiporta organitza un bateig de busseig a...

El Club El Polpeter de Paiporta organitza un bateig de busseig a benefici de ‘Vèncer al càncer’

El Club Esportiu el Polpeter de Paiporta realitzarà el proper 6 de febrer una Jornada de Baptismes a benefici de l’Associació ‘Véncer al Càncer’, a la que aniran destinats tots els recursos econòmics aportats pels participants de forma voluntària. L’activitat se celebrarà a la Piscina Municipal Coberta des de les 16:00 hores a les 20:00 hores, i estarà supervisada per instructors i col·laboradors del club organitzador.

El termini de les inscripcions, que ja es troba obert, es prolongarà fins al divendres 5 de febrer. Les places estan limitades a 32 i per a formalitzar les inscripcions hauran de posar-se en contacte amb els responsables de club, a través del correu electrònic elpolpeter@gmail.com o a través de la seua pàgina de Facebook.

Els requisits per a poder inscriure’s en aquest bateig solidari són ser major de 18 anys o de 16, i aportar autorització paterna, trobar-se en bon estat de salut, i no patir cap alteració física que impedisca submergir-se en l’aigua i realitzar la classe pràctica prevista en aquest tipus d’activitat.A més, s’ha de realitzar una aportació econòmica voluntària que es destinaria a la investigació del càncer, i que s’entregarà a l’Associació ‘Véncer al Càncer’ el mateix dia dels baptismes.

El baptisme és una iniciativa solidària de la Federació Activitats Subaquàtiques Espanyola, dins de la seua secció de la Xarxa de Vigilants Marins, que estarà organitzada pel Club Esportiu el Polpeter, i que constarà d’una xarrada teòrica, una classe per al reconeixement del material a utilitzar, i una classe pràctica a realitzar en la piscina.

L’organització, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de Paiporta, ha previst la presència d’un metge durant el transcurs de l’activitat, que realitzarà un xicotet reconeixement a totes les persones participants abans de començar. Al acabar s’atorgarà un diploma confirmant la realització de l’activitat.

Per a realitzar l’activitat és obligatori aportar banyador i xancletes pròpies, i també es recomana samarreta de licra aquàtica o tratge de neoprè, capell de bany i tovalla. Si es disposa, també és recomanable aportar les pròpies ulleres de busseig i aletes.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments