InicioHorta SudPaiportaPaiporta destinarà 7.000 euros addicionals a Creu Roja i Cáritas

Paiporta destinarà 7.000 euros addicionals a Creu Roja i Cáritas

Paiporta destinarà 7.000 euros addicionals a les organitzacions Creu Roja i Cáritas Paiporta gràcies a l’acord al que ha arribat l’equip de govern amb l’Associació Paiporta Humanitària (APAHU), que no ha pogut portar endavant el seu projecte d’enguany per problemes tècnics, i ha acceptat la proposta de l’equip de govern de destinar l’ajuda a les altres dues organitzacions.

APAHU té una una llarga trajectòria en cooperació i és col·laboradora de campanyes de tant d’èxit com ‘Vacances en pau’, que permet als xiquets i xiquetes saharauis passar setmanes a terres valencianes i rebre atencions que no poden tindre al desert.

Però enguany, l’associació no ha pogut portar a terme aquesta iniciativa i, com que la subvenció és nominativa, i amb l’objectiu de que no es perden aquests diners destinats a cooperació social, s’ha proposat que aquesta quantitat vaja a mans de Cáritas i Creu Roja. La intenció de l’equip de govern és que els diners que no pot rebre APAHU arriben a la ciutadania més necessitada de Paiporta gràcies a aquesta modificació.

Com que la cessió implica una modificació del pressupost, es portarà a discussió al proper ple municipal com a petició de l’equip de govern, d’acord amb la voluntat de l’Associació Paiporta Humanitària i les dues organitzacions destinatàries dels fons.

D’altra banda, tant Cáritas com Creu Roja han expressat en les diferents reunions de la Mesa de Cooperació Social Municipal, constituïda a petició de la regidora de Cooperació Social i Voluntariat, Isabel Martínez, que s’ha incrementat notablement la demanda dels seus serveis pel complicat moment econòmic actual, i que aquests fons extra els suposaran una gran ajuda per a portar endavant la seua tasca. 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments