InicioHorta SudPaiportaPaiporta posa en marxa un Pla de Millora Urbana per a eliminar...

Paiporta posa en marxa un Pla de Millora Urbana per a eliminar barreres arquitectòniques

La regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Paiporta ha posat en marxa un Pla de Millora Urbana per a eliminar tota una sèrie de barreres arquitectòniques detectades a la població. Les obres han començat aquest mes de desembre i es perllongaran en els pròxims dos mesos.

L’objectiu d’aquestes actuacions és facilitar la mobilitat de les persones majors, de les que pateixen algun tipus de discapacitat, i dels més menuts.

Les obres les estan portant a terme treballadors d’ESPAI, amb el suport d’algunes de les persones contractades gràcies al Pla d’Ocupació Conjunta de l’Administració Pública Valenciana, finançat a tres bandes per la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament, que ha permès que troben feina 15 persones desocupades amb dificultats d’inserció laboral.

Pel moment, s’han realitzat rebaixos de voreres al Carrer València, José Capuz, el Xalet de Català i la zona de la Plaça Joaquín Rodrigo. En les pròximes setmanes es continuarà amb aquestes actuacions a altres zones de Paiporta.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments