InicioHorta SudPicassentPicassent concedeix ajudes per a l'adquisició de llibres de text i material...

Picassent concedeix ajudes per a l’adquisició de llibres de text i material escolar

Cada any, l’adquisició de llibres de text i material escolar per fer front al curs escolar, és una constant. I per això, des de l’Ajuntament de Picassent es convoquen ajudes per ajudar les famílies a fer front a esta despesa econòmica.

Feta la convocatòria i l’estudi de les sol·licituds presentades, i amb un màxim de 60 euros per alumne, enguany són 518 els alumnes del segon cicle d’educació infantil els qui ja s’han beneficiat d’esta ajuda municipal que l’Ajuntament de Picassent estableix per a l’adquisició de llibres de text i material didàctic complementari en el segon cicle d’educació infantil del present curs 2016-2017.

Tant l’alcaldessa, Conxa Garcia, com la regidora d’Educació, Belén Bernat, han assenyalat la importància d’este tipus d’iniciatives per ajudar les famílies que tenen algun fill o filla en edat escolar. Estes ajudes es sumen a moltes altres, com les atorgades recentment dins del programa Xarxa Llibres així com també les ajudes joves al transport que eixiran en breu, ja que, segons apunten, la formació és clau en la vida de les persones.

 

Informa Nou Horta. Picassent

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments