InicioHorta SudSedavíInici de les activitats en Sedaví amb motiu de la Setmana de...

Inici de les activitats en Sedaví amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

Sedaví va iniciar els actes amb motiu de la Setmana de la Mobilitat amb un PARK(ing) DAY, que és una celebració anual i global en la que artistes, dissenyadors i ciutadans comuns col·laboren per a transformar temporalment estacionaments de vehicles en espais de PARK(ing) o àrees verdes públiques temporals.

L’acte, convertit en celebració urbana mundial, es va pensar com a manifestació en contra de la prevalença dels espais d’estacionament sobre els espais destinats als ciutadans, que en algunes ciutats aconsegueixen el 30 % de l’espai públic, i que en l’actualitat es realitza en vint-i-una localitats espanyoles, entre elles el nostre municipi.

En aquesta ocasió el jurat va tindre l’oportunitat de triar el millor PARK(ing) entre la Falla Bressol del Moble, Associació Contra el Càncer i Falla Sant Torquat, ja que la Falla Nou Sedaví va participar fora de concurs. La fallada del jurat es donarà a conèixer el dijous, durant la Festa de Mobilitat que tindrà lloc a la vesprada en la Pl. d’en Jaume I, amb recorregut amb bicicleta i berenar per als xiquets menors de 12 anys que prenguen part en la iniciativa.

 

Informa Nou Horta. Sedaví

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments