InicioNoticiasComarcaAlaquàs i Aldaia signen un conveni de col·laboració per a la millora...

Alaquàs i Aldaia signen un conveni de col·laboració per a la millora de la xarxa de sanejament en dos carrers colindants

Les Alcaldesses d’Alaquàs i d’Aldaia, Elvira García Campos i Carmen Jávega Martínezhan signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la millora de la xarxa de sanejament i clavegueram en dos carrers limítrofes d’ambdós municipis: el carrer Sant Josep d’Alaquàs i el carrer Joaquín Blume d’Aldaia. Les edils s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de subscriure formalment aquest acord, aprovat recentment pels respectius Plens de la Corporació Municipal.

L’objectiu d’aquesta obra anomenada “Interconnexió de Xarxes de Sanejament en carrer Sant Josep d’Alaquàs, cantó amb Joaquín Blume d’Aldaia” és millorar la xarxa de sanejament i clavegueram d’aquesta zona, evitant possibles saturacions en èpoques de fortes pluges. D’aquesta manera, el projecte preveu la construcció d’un col·lector conjunt que connecte els dos carrers i que evite l’arribada d’aigües residuals al barri de l’Olivar en èpoques d’inundacions, donant resposta a una demanda ciutadana dels veïns i veïnes d’aquest barri. L’obra serà executada per l’Ajuntament d’Alaquàs i els costos de la seua execució correran a càrrec dels dos Consistoris. 

Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament d’Alaquàs, fruït d’un compromís assumit amb aquest barri i que va estar rebuda de manera molt positiva per l’Ajuntament d’Aldaia.

Informa Nou Horta

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments