InicioNoticiasComarcaAldaia, Xirivella i Alaquàs adquirixen un compromís conjunt

Aldaia, Xirivella i Alaquàs adquirixen un compromís conjunt

«Els dos candidats d’Aldaia i Xirivella i la candidata d’Alaquàs del PSPV-PSOE, Elvira García, Guillermo Lujan i Michel Montaner, considerem fonamentals per al futur i la construcció dels nostres tres pobles les eleccions locals del maig vinent.

És, al nostre judici, de la màxima importància subscriure aquest document de compromís comú que ens permeta donar resposta a realitats i problemes dels nostres tres pobles que afecten al conjunt dels veïns i veïnes de les tres localitats i la resolució de les quals competeix a un àmbit compartit que va més enllà de les competències municipals i que necessita de la suma de les nostres forces.Des del nostre compromís socialista, d’esquerres, amb uns valors que compartim i que ens uneixen, de treball, honradesa i dignitat per als nostres tres pobles, apostem pel públic, el comú, el col·lectiu, és a dir el que és de tots i totes, especialment dels que menys tenen.

Manifestem la nostra voluntat de reivindicar conjuntament els següents punts i treballar per a donar-los una solució immediata.

1.- TRANSPORT. Denunciar les faltes evidents en matèria de transport públic d’àmbit autonòmic en els tres pobles, la necessitat innegable que ens situe de manera efectiva al mateix nivell de la resta de municipis, des del servei d’autobusos, la construcció immediata d’una línia de metro que comunique els tres pobles entre si i aquests amb la ciutat de valència i la resta de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.

2.- SANITAT. Exigim una millora i ampliació dels serveis públics de sanitat en els tres municipis que permeta als veïns i veïnes gaudir de l’atenció de la salut que mereixen, amb la inversió adequada i els mitjans necessaris.

3.- EDUCACIÓ. L’educació pública és el motor fonamental de la nostra societat, la millor manera de combatre la desigualtat i l’única via que ens pot permetre gaudir de les mateixes oportunitats a tots i totes. Apostem per una educació pública, laica i de qualitat, que eduque a futurs ciutadans i ciutadanes en valors de tolerància i pau i que permeta a les generacions del futur adquirir els coneixements necessaris per a fer front als difícils reptes que tindran per davant.

4.- SERVEIS PÚBLICS. Compartir serveis, instal·lacions i espais públics, apostar amb la interacció dels tres municipis, compartint infraestructures per a donar el millor servei als veïns i veïnes dels tres pobles i permetre així a més estalvi i eficiència en la despesa pública.

5.- FORMACIÓ PER A l’OCUPACIÓ. Desenvolupar plans de formació conjunta entre els tres municipis per a persones en situació de desocupació i polítiques de foment del ocupació.

6.- COMERÇ LOCAL. Aposta ferma i decidida pel comerç local, per la seua capacitat de vertebració dels municipis, per mantenir la identitat local i fomentar l’ocupació de qualitat.

7.- DESENVOLUPAMENT INDUSTRIAL. Planes estratègics conjunts per a la modernització de les zones industrials dels tres municipis amb l’objectiu de l’arribada de les nostres propostes industrials i de serveis que fomenten la creació d’ocupació.

8.- RECUPARCIÓ DE L’HORTA I L’ECOLOGIA. Els nostres tres pobles volen tenir especial atenció a la cura i la recuperació de l’horta, com l’espai geogràfic que ens uneix i que a més ha marcat el desenvolupament de la nostra història compartida. La recuperació de l’horta com a escola d’ecologia i respecte pel medi ambient per a les i els més joves. La pròxima legislatura ha de ser la de la millora en la comunicació dels nostres tres pobles amb vies verdes, més carril bici i espais per a l’oci de les persones, la pràctica d’esport i amb ells els hàbits de vida saludables.»

Informa Nou Horta

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments