InicioNoticiasComarcaDeclaració Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic de l'Horta Sud

Declaració Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de l’Horta Sud

Apropant-se les eleccions autonòmiques de maig, el govern del PP continua inalterable amb les seues polítiques de l’educació pública. 

La situació de l’educació valenciana ha estat denunciada al Manifest “L’escola que volem”, elaborat per Escola Valenciana, al qual es plantegen també alternatives molt clares per a una escola valenciana del segle XXI. Aquesta proposta, que vol ser un document de base o de partida, i altres similars que poden anar posant-se en marxa al futur immediat, tenen per intenció marcar unes línies mestres que puguen guiar la política educativa del govern valencià que substituïsca a l’actual.

Escola Valenciana convoca el dissabte 21 a les 18:00 hores en Sant Agustí una Cercavila “Per l’escola que volem” a la que la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de l’Horta Sud dóna tot el seu suport.

El professorat interí està demandant la derogació de l’acord de rebaremació de professorat interí, que ja ha afectat uns 1400 docents i que amb la convocatòria d’oposicions d’enguany suposarà una segona onada de rebaremacions. El dia 25 de febrer la Coordinadora de Professorat Interí i els sindicats AFID i STEPV han convocat una vaga i una manifestació a les 11:00 hores en la plaça de Sant Agustí de València, accions a les quals cridem també a participar.

Per a consumar el seu projecte d’educació elitista el ministre Wert vol posar en marxa a la Universitat el Decret que s’ha anomenat 3+2, que consisteix en reduir un any el temps del estudis de Grau i ampliar també un any els estudis de Màster per a poder aconseguir una titulació “funcional” al mercat de treball, la qual cosa suposarà en la pràctica que l’alumnat haurà de pagar entre 8.000 i 14.000 euros per a completar els dos últims cursos de la carrera. 

El col·legi Cremona celebra el 18 de febrer els 365 dies de l’inici d’un tancament històric i d’una lluita de resistència exemplar. 365 dies que han passat al crit de “El Cremona no es tanca”.

 

 

Informa Nou Horta

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments