InicioNou TorrentíMontroi i RealConcurs de cartells sobre prevenció del consum de tabac a Montroi

Concurs de cartells sobre prevenció del consum de tabac a Montroi

BASES DEL CONCURS DE CARTELLS SOBRE PREVENCIÓ DEL CONSUM DE TABAC:

L’Ajuntament de Montroi, a través de la UPCCA de la Mancomunitat de la Ribera Alta promou una nova convocatòria del CONCURS DE CARTELLS “PREVENCIÓ DEL CONSUM DE TABAC A LA CIUTAT DE MONTROI” amb motiu del dia MUNDIAL sense tabac, el proper 31 de maig. 

Els cartells finalistes s’exposaran al mes de Juny al vestíbul del centre escolar.

PARTICIPANTS:

Podran participar en la present convocatòria els alumnes de 5é i 6é de primària del col·legi del municipi. Els treballs poden ser individuals o bé realitzar-se per parelles.

CONDICIONS TÈCNIQUES:

El tema dels cartells ha de fer referència a la prevenció del consum de tabac. Pot incloure missatges relatius tant als avantatges de no fumar com als problemes derivats del consum de tabac.

Al cartell ha d’aparèixer la frase: 31 DE MAIG DIA MUNDIAL SENSE TABAC. El cartell ha de ser inèdit i tindrà una grandària de DIN A-3.Tant la tècnica del cartell com el suport queden a la elecció dels artistes.

PRESENTACIÓ DE LES OBRES. 

Els tècnics de la UPCCA de la Mancomunitat de la Ribera Alta podran passar pel centre escolar del municipi entre el 27 i 30 de maig per replegar les obres acabades.

De totes maneres les obres podran seguir presentant-se fins al 30 de maig a l’Ajuntament de Montroi. També es podran enviar per correu certificat a la mateixa adreça, indicant en el sobre “concurs de cartells prevenció consum de tabac”, i en el termini establert en el punt anterior.

Les obres es presentaran amb una sol·licitud de participació en el concurs que inclourà les dades dels participants.

A la part posterior del cartell es posarà el nom dels autors, el del tutor de la classe i el nom del centre escolar.

PREMIS

Hi haurà un cartell guanyador que serà premiat amb bons canviables per material escolar en papereries del municipi o segons la decisió de l’Ajuntament de Montroi. D’entre els cartells guanyadors es triarà un que serà utilitzat en la propera campanya preventiva de la UPCCA de la Mancomunitat de la Ribera Alta realitzarà al municipi de Montroi i farà constar el noms dels autors i del centre escolar.

JURAT:

El jurat estarà format per l’alcalde de Montroi, que el presidirà, el regidor d’Educació i Sanitat i un tècnic de la UPCCA.

El guanyador es donarà a conèixer la primera setmana de Juny de 2016.

El fallo del jurat serà inapel·lable.

CRITERIS D’AVALUACIÓ

Els criteris de selecció seran: l’originalitat del disseny, la qualitat i idoneïtat dels elements gràfics que continga, la representativitat i impacte del missatge i/o eslògan.

PROPIETAT DE LES OBRES

Una vegada fallat el concurs, el cartell guanyador passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Montroi, a qui li seran cedits tots els drets derivats dels seu ús.

Les obres no premiades podran ser recollides de l’Ajuntament una vegada finalitzat el període d’exposició.

ALTRES DETERMINACIONS

La participació en el concurs suposa l’acceptació de les presents bases. Quedaran excloses les obres que no complisquen les condicions esmentades. L’organització podrà introduir, si fora necessari, les modificacions que estimen convenient.

 

Informa Nou Horta. Montroi

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments