InicioNou TorrentíMontroi i RealNova programació de l'Espai familiar de Montroi

Nova programació de l’Espai familiar de Montroi

La passada setmana l’Espai Familiar de Montroi va presentar la programació de tallers per a aquest segon trimestre. 

El primer taller del trimestre tindrà lloc el 17 de gener i versarà sobre la Son Infantil. Aquest taller ens ajudarà a conèixer mitjançant exercicis grupals, les característiques de la son infantil, les dificultats que poden aparèixer i algunes idees i sugerències per afavorir el descans familiar.

El 7 de febrer es realitzarà el taller sobre Agressivitat Infantil. En aquesta ocasió, adults i xiquets realitzaran activitats dinàmiques i lúdiques que ens ajudaran a comprendre, expressar i manejar l’agressivitat infantil. L’últim taller del trimestre, dedicat als Cels i Rivalitats Infantils, també serà una activitat per a adults i xiquets i es realitzarà el 7 de Març. En aquest taller aprendrem què són els cels infantils, perquè es produeixen, com es manifesten i quines estratègies podem dur a terme per a minimitzar la rivalitat i les seues conseqüències.

Els tallers es realitzen a l’Escola Infantil Municipal l’Abelleta de Montroi (C/Muntanya, 23) i estan dirigits a xiquets entre 0 i 12 anys i qualsevol adult en contacte amb ells. Si vols més informació pots consultar la web www.montroi.es o escriure a espaifamiliarmontroi@gmail.com.

Informa Nou Horta. Montroi

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments