InicioNou TorrentíTorrentLa falla Carrer Benemèrita celebra el seu 40º aniversari amb una Setmana...

La falla Carrer Benemèrita celebra el seu 40º aniversari amb una Setmana Cultural  

Dimecres es va inaugurar una mostra que repassa les quatre dècades d’història de la comissió amb indumentària, llibrets i un sopar de gala per a concloure

La falla Carrer Benemèrita celebra el seu 40º aniversari de la millor manera, amb una setmana cultural per tal de recordar la història i evolució d’esta comissió veterana. El dimecres, 28 de gener, es va dur a terme la inauguració amb la descoberta del quadres d’honor de la falla des de 1975 fins al 2015, amb el repàs de les falleres majotrs que han format part de la història de la comissió. La mostra es completava amb una exposició de tratges regionals 1975-2015, així com l’ exposició 4 dècades d’història fallera i un vi d’honor per al assistents. La Fallera Major de Torrent de 2015, Ester Veguer, va estar present en este emotiu acte en el que cal recordar que la màxima representant de Torrent és la primera membre de la comissió adulta que ostenta el càrrec de Fallera Major. 

Hui dijous continuen els actes a les 20:00 h en el casal amb una exposició de llibrets de la pròpia comissió, la mostra “40 anys fent festa” i l’homenatge als anunciants del llibret que porten més de 25 anys sent fidels a la cita, per això es durà a terme una imposició d’insígnies als anunciants i acabaran amb un vi d’honor als assistents.

Demà, divendres, 30 de gener, a les 20:00 h Quinta y Tapa «40 Anys» i el dissabte, 31 de gener serà a les 21:00 h. el sopar de Gala de la comissió «40 Aniversari» al Restaurant Los Abetos 1.Amb este programa d’activitats la falla carrer Benemèrita celebra les quatre dècades de treball i il•lusió i es puja al carrer de mostra-ho a través d’una setmana cultural. 

Informa Nou Horta. Torrent

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments