InicioNou TorrentíTorrentCompromís per Torrent alerta que no es podrán fer inversions mentres no...

Compromís per Torrent alerta que no es podrán fer inversions mentres no es venguen les parcel•les Municipals Pressupostades

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Vicent Beguer, ha presentat una bateria de 23 esmenes al pressupost presentat pel govern Partido Popular per al 2015. En el seu escrit d’al•legacions, Beguer alerta de l’excessiu preu pressupostat per a la venda de les parcel•les que han de finançar les inversions.

A més a més des de Compromís s’ha fet públic que la pròpia directora de l’oficina pressupostària advertix que les inversions per venda de patrimoni són finalistes, per tant mentre no s’alienen els solars no es pot tocar ni un euro del pressupost per a escometre les inversions en barris promeses pel Partido Popular.

Segons Compromís, en concret la parcel•la U-413, de 8.800m2 d’equipaments terciaris corresponent a Parc Central, està valorada a inventari per 3.168.000€, i ha sigut pressupostada en 5 milions d’euros. Compromís, després de consultar diferents agències immobiliàries han donat un preu de mercat de 180€/m2 molt lluny de la valoració pressupostària feta pel Partido Popular. També Compromís, per la seua banda, ha demanat que com a màxim es valore per la meitat, 2’5 milions d’euros, advertint que estarà molt vigilant perquè no es toque ni un euro del pressupost mentres no es produïsca la venda de les mateixes, perquè d’una altra manera s’estaria alterant greument l’estabilitat pressupostària entre ingressos i despeses municipals.

Finalment, des de Compromís per Torrent s’ha explicat que el fet de ser el primer any de la legislatura en el que el PP pressuposta inversions té un marcat caràcter electoralista de cara a la contesa de les municipals de maig del 2015, i ha denunciat que si el govern dels populars haguera fet els deures de gestió durant els anys anteriors Torrent no hauria estat dins d’un Pla d’Ajust i es podrien haver fet les inversions que ara volen fer a corre-cuita i posant pel mig el condicionant de la venda de patrimoni per a poder-les realitzar, «un anunci que el PP ha publicitat a bombo i plateret venent la pell de l’ós abans de caçar-lo», ha asseverat Beguer.

Informa Nou Horta. Torrent.

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments