InicioNou TorrentíTorrentCompromís per Torrent demana intervencions urgens al barri interior de l'Ermita

Compromís per Torrent demana intervencions urgens al barri interior de l’Ermita

Compromís per Torrent reclamarà que els propers pressupostos de l’Ajuntament contemplen intervencions d’urgència al barri interior de l’Ermita, comprés entre les grans artèries del Carrer València, Gómez Ferrer i Ramón y Cajal.

«Carrers torrentins tan emblemàtics com Sant Gaietà, Santa Llúcia o Santíssim Crist, així com la resta del barri, es troben en un procés accelerat de degradació, tant urbanística com de convivència social, davant la passivitat i la falta d’inversions dels darrers governs municipals», ha expressat el portaveu de Compromís Pau Alabajos.

Arran d’aquesta problemàtica, des del grup municipal de Compromís es proposarà una partida d’inversions per a escometre aquelles actuacions que permeten recuperar el barri, atés que des de fa anys esta sofrint una despoblació accelerada. Alabajos ha expressat que la política d’inversions dels darrers governs municipals ha estat dirigida d’una manera electoralista a aquells barris amb concentracions altes de població, i que en molts casos s’han gastat els diners, com per exemple en l’asfaltat de carrers, de manera innecessària: «Simplement es feien obres a escassos mesos de les eleccions amb unes intencions més que dubtoses, des del punt de vista de l’aprofitament dels recursos públics», ha denunciat el portaveu dels valencianistes. 

En aquest sentit des de Compromís s’han aportat fotografies de l’estat dels carrers i places del barri, senyalització de reserves d’aparcament concedides a habitatges de discapacitats els quals faltaren fa molts anys, línies elèctriques i telefòniques que travessen la via pública contravenint les actuals normes urbanístiques, o casetes de comptadors abandonades que no han sigut degudament protegides, entre altres.

Finalment per a Compromís són molt preocupants les queixes rebudes, referides a entrades il·legals en vivendes, robatoris de mobiliari urbà,  i falta de seguretat vial per excés de velocitat als carrers que enllacen amb Ramón i Cajal, el carrer València i Gómez Ferrer. En aquest cas, i tenint en compte l’exigua amplària dels carrers o les voreres del barri, la circulació dels vianants és especialment insegura sobretot entre la gent major i els més menuts.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments