InicioNou TorrentíTorrentCompromís per Torrent denuncia l'aparició de noves factures en festes, corresponents a...

Compromís per Torrent denuncia l’aparició de noves factures en festes, corresponents a l’any 2011

A la Comissió Informativa d’Economia i Hisenda, celebrada el passat 22 de setembre, es va presentar l’expedient de reconeixement  extrajudicial de crèdits número 6/2015 per un import total de 52.924’33€.

Entre el total de les factures de l’expedient hi figuren 26 corresponents a despeses de festes celebrades en l’any 2011, que han sigut presentades per Registre d’Entrada en juny de 2015, just després de les eleccions municipals però abans que es produïra la seua prescripció. El muntant d’aquestes factures apuja a 23.780’74€ .

Des de Compromís s’ha recordat que al 2011 ja es varen pressupostar 1.345.139’60€ de despeses en festes, i que quatre anys després apareixen 23.780’74€ addicionals de les que, fins ara, no es tenia constància.

En la comissió on es varen tractar aquestes factures els regidors de Compromís demanaren la compareixença pública tant de l’anterior responsable d’economia, el popular Jorge Planells, com de l’empresa Alvir Espectáculos, lliuradora de les factures, per tal que donaren les explicacions oportunes. En aquest sentit, al no haver-hi resposta per part de Planells, Compromís votà en contra de reconéixer aquestes factures a càrrec de l’erari públic. La resta de grups: PP, Psoe, Ciudadanos i Guanyant votaren a favor.

Finalment els regidors Pau Alabajos i David Baviera han instat l’actual responsable d’economia, el socialista Andrés Campos, perquè els facilite el més aviat possible el conjunt de despeses que aquesta empresa ha facturat a l’Ajuntament de Torrent sota els anys de mandat del Partido Popular. 

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments