InicioNou TorrentíTorrentContacontes i tallers d’energies renovables per a celebrar el Mes del Medi...

Contacontes i tallers d’energies renovables per a celebrar el Mes del Medi Ambient a Torrent

El cap de setmana estarà ple d’un gran nombre d’activitats planificades per a divertir tots el públics. Diumenge a partir de les 11.30 h la plaça de la Unió Musical acollirà la Festa Ambiental amb motiu del Mes del Medi Ambient, que se celebra durant el mes de novembre a Torrent. Durant tot el matí els ciutadans i ciutadanes tindran a l’abast una fira de reciclatge, contacontes i tallers d’energies renovables.

A més, l’Auditori presenta este cap de setmana el Festival Flamenc, on es reuniran grans artistes com Farruquito, Juan Habichuela Nieto, José Enrique Morente i Lole Montoya. Divendres a les 20.30 h serà el torn de Juan Antonio Fernández Montoya Farruquito que presenta el seu darrer espectacle Improvisao. Dissabte a les 20 h, el Festival dóna l’oportunitat de contemplar en una mateixa sessió dos de les dinasties més importants del flamenc. El cantaor José Enrique Morente i el guitarrista Juan Habichuela Nieto.  Finalment la cantaora Lole Montoya serà l’encarregada de cloure el festival, diumenge a les 20 h, al costat de la seua parella Manuel Molina.

Les activitats infantils també seran presents diumenge des de les 11 fins a les 14 h. Els xiquets i xiquetes passejaran per l’Hort Trénor a la recerca de bolets i després es fabricaran el seu propi fong de tardor per a emportar-se’l a casa.

El Centre Ambiental del Vedat continua oferint una àmplia varietat de tallers per als infants. Dissabte i diumenge a partir de les 11 h, podran participar en un taller de petjades, en què es convertiran en detectius per a analitzar pistes i descobrir quins animals hi ha al voltant del municipi.

A més dissabte de matí comença el I Campus Tecnològic Genis Natura i Cultura per a poder oferir als xiquets i xiquetes unes pinzellades dels mètodes d’innovació educativa dels Centros Genios.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments