InicioNou TorrentíTorrentCompromís per Torrent no reconeixerà crèdits de presupostos tancats

Compromís per Torrent no reconeixerà crèdits de presupostos tancats

Compromís per Torrent s’abstindrà de reconéixer crèdits extrajudicials de pressupostos vençuts mentres el govern del PP no ensenye l’oposició la totalitat de les factures que dormen en els calaixos de l’Ajuntament.

Per al Ple Ordinari del mes de gener, a celebrar el proper 12 de gener, el PP ha ordenat un nou reconeixement extrajudicial de crèdits corresponent a un exercici pressupostari tancat. En concret es tracta d’un conjunt de factures amb data 02/12/2013 (una càmera de fotos digital, més una cadena HI-FI micro i un equip de ràdio CD marca Blaupunkt), dos del 04/07/2013 (corresponent a la defensa judicial de dos policies locals), més les procedents del cànon de sanejament lliurat per Aigües de l’Horta. corresponent al quart trimestre del 2013, totes per un muntant total de 8.110€. 

Compromís per Torrent ja va demanar, quan es va liquidar el pressupost d’aquest 2013, que el govern municipal els lliurara un llistat amb el conjunt de factures pendents de reconeixement, perquè «d’altra manera és impossible saber si l’Ajuntament està acomplint amb els terminis reals de pagament als proveïdors, i per conéixer comptablement el nivell de deute generat per les factures amagades derivades de la seua gestió».

«A hores d’ara el govern del Partido Popular encara no ha facilitat cap llistat on s’arrepleguen el conjunt de factures que falten per reconéixer, la qual cosa ens obliga, per responsabilitat i transparència, a no recolzar cap proposta en aquest sentit, i així ho farem mentres no es facilite la totalitat d’obligacions que dormen als calaixos municipals», ha explicat el portaveu de Compromís per Torrent, Vicent Beguer.

Finalment des de Compromís tornen a convidar al PP a practicar la transparència i el bon govern que publiciten, ensenyant a la ciutadania i l’oposició la informació que se’ls demana puntualment.

Informa Nou Horta. Torrent

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments