InicioNou TorrentíTorrentEntrega de premis a les presentacions de les falles de Torrent 2015

Entrega de premis a les presentacions de les falles de Torrent 2015

A les acaballes del mes de febrer s’acaben les presentacions falleres a Torrent i també arriba el veredicte del jurat a les millors. La falla Ramón y Cajal va guanyar el primer premi amb la seua presentació major, revalidant així el lloc dels últims anys, mentre que la falla Saragossa-Parc Central va guanyar en infantils. Junta Local Fallera de Torrent aposta pel gènere de l’apropòsit en el concurs i premia l’originalitat i l’espectacularitat, així com per primera vegada entrega el premi individual a millor actor i director. 

Així doncs, en presentació major la falla “de l’ermita” guanyava amb un apropòsit on els fallers discutien el model falles que volien i els conflictes amb veïns, intercalat amb play-backs. La resta de premis van ser: 2n Àngel de l’Alcasser i 3r per a  Sant Roc. Per la suea banda, el premi a la millor actriu va anar a parar a Sandra Fas, mentre que la millor direcció a Jose Gómez, els dos de Ramón y Cajal. D’esta manera el jurat valorà de 0 a 10 punts els apartats referits a l’Apropòsit original de la comissió (que siga una idea totalment original de la comissió), l’apartat d’originalitat fa referència a la idea, el desenvolupament de la mateixa i dels elements empleats (vestuari, escenografia, llum i so). Un altre apartat incidix en la qualitat literària i adaptació al guió (referint-se en este apartat a la pròpia qualitat del text empleat i del guió i manera de posar-ho en escena). 

En quant a l’acció, el jurat valorà l’actuació dels actors, ritme de tot l’acte de la presentació, interpretació, dicció i coreografia, així com la presentació de l’acte (coordinació entre els distints elements i l’ambientació global de la presentació). L’Apoteosi valora el moment de la presentació de la Fallera Major, la manera de fer-ho i el decorat del que es fa ús.

Pel que fa a la presentació infantil el primer premi va ser per a Saragossa Parc Central, amb una proposta molt colorista i infantil on els animals del bosc i la selva prenien protagonisme amb balls i actuacions, que precedien una gran apoteosi. Així doncs, la resta de premis en les presentacions infantils van ser: Ramón y Cajal, segon premi, mentre que el tercer premi va ser per a la falla de l’Avinguda.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments