InicioNou TorrentíTorrentLa falla Àngel de l’Alcasser guanya el concurs de Teatre d’obra curta...

La falla Àngel de l’Alcasser guanya el concurs de Teatre d’obra curta de Torrent

L’obra «Darrere del teló»”, de la falla Àngel del Alcasser és la vencedora, la plata ha sigut per a Falla Sants Patrons amb «Femení plural» i el bronze per a Sant Roc, amb l’obra  «Les xiques del maletí Roig».

El pròxim diumenge, 23 de novembre, se celebrarà la Gala de la Cultura (a l’Auditori) amb la representació de l’obra guanyadora i es desvelaran els noms dels actors i actrius premiats, junt amb premis d’obra llarga. Ja tenim guanyadors del Concurs de Teatre Faller, en la modalitat d’obra curta. La falla Àngel de l’Alcasser, s’ha alçat amb la victòria gràcies a la representació de l’obra «Darrere del teló», amb la qual recuperen el triomf en el món del teatre faller. Es tracta d’una comèdia on s’evidencia que el teatre és el directe més pur i tot el que ocorre d’amagat als ulls dels espectadors, com ara les relacions personals o imprevistos, poden convertir-se en el major dels entrebancs.

El segon premi ha sigut per a la falla Sants Patrons, amb la representació de «Femení plural», una comèdia amb rerefons amarg on un grup de dones conten els seus p`problemes quotidians i aspiracions en la vida. Mentre que el bronze ha sigut per a la falla Sant Roc, i el vodevil «Les xiques del maletí Roig», una divertida proposta al voltant del món del tupper sex.

La Fallera Major de Torrent, Ester Veguer, va fer públic el veredicte del jurat, ja que en la Gala de la Cultura que se celebrarà l’Auditori de Torrent el pròxim diumenge, 23 de novembre, es representarà l’obra guanyadora. A la seua vegada, també es va fer públic el nom dels actors, actrius i directors nominats, tant en la modalitat de concurs d’obra curta, com llarga.

Infroma Nou Horta. Torrent.

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments