InicioNou TorrentíTorrentGuanyant Torrent consolidarà dissabte la seua estructura

Guanyant Torrent consolidarà dissabte la seua estructura

La Plataforma Ciutadana torrentina, sotmetrà a consideració en assemblea oberta del seus components, l’estructura mínima imprescindible per poder atendre els compromisos que Guanyant Torrent ha contret amb els seus votants i la ciutadania en general.

D’aquesta manera, al voltant del regidor obtingut en les darreres eleccions municipals, es bastirà una estructura que afavorisca la seua actuació davant una municipalitat en què s’han de resoldre temes que encara pengen d’anteriors legislatures.

Al voltant del regidor, s’organitzarà, en cas que l’assemblea així ho estime, un grup de persones que li faran de suport i seguiment per poder atendre els temes puntuals del govern local. Així mateix, la reunió assembleària del dissabte dia 18, estudiarà la proposta per cobrir el personal tècnic del grup municipal, ajuda imprescindible per a acarar el dia a dia de la gestió.

A més d’això, s’establiran altres estaments organitzatius que aprofitaran per analitzar la problemàtica local i es potenciaran les comissions de treball que, fins ara havien servit per a elaborar el programa electoral i que a partir d’ara, confeccionaran les propostes de solució que es puguen aportar davant l’Ajuntament.

En aquest sentit, el regidor de Guanyant Torrent, Jaume Santonja, ha manifestat que “una vegada salvada aquesta assemblea general, la plataforma ciutadana estarà en disposició de tornar al seu pols habitual per poder denunciar, proposar i suggerir solucions a la gran quantitat problemes heretats d’una gestió desordenada”.

L’assemblea de Guanyant Torrent, aglutina persones independents i militants dels quatre partits que li fan de matalàs i que aporten el component ideològic a aquesta agrupació voluntària que es presentà a les passades eleccions municipals.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments