InicioNou TorrentíTorrentGuanyant Torrent demana el restabliment del transport públic gratuït

Guanyant Torrent demana el restabliment del transport públic gratuït

La plataforma ciutadana de Torrent, davant la necessitat de contribuir a la reducció de CO2 a l’atmosfera i procurar la minvada de soroll produït per vehicles a motors existents a aquesta localitat de la comarca de l’Horta, se situa del costat de la potenciació del servei urbà de transport públic.

En aquest sentit, i a tan sols uns dies per a l’obertura del nou curs escolars als primers nivells educatius, s’insta la municipalitat torrentina a recuperar la gratuïtat del transport públic municipal en alguns segments de la població d’aquesta vila, (més concretament, tot el segment escolars entre els 6 i els 16 anys d’escoles públiques, concertades i privades), així com l’ampli sector de persones jubilades empadronades a la ciutat.

A més es proposa que les persones adultes portadores de carros infantils amb xicalla entre els zero i els cinc anys, també disposen de servei gratuït de transport urbà, en considerar que acompanyen menors. D’aquesta manera, situem el servei al mateix nivell que s’ofereix als països més avançats d’Europa occidental.

Perquè això siga possible, s’haurà de lliurar un bitllet personal i intransferible anual, que permeta l’accés de franc al servei d’autobusos de Torrent dels usuaris que estiguen previstos en els col•lectius anteriorment esmentats.

Aquesta mesura no és la primera vegada que s’aplica, ja que a l’inici d’aquest servei, Torrent Bus començà oferint la gratuïtat a les esmentades persones usuàries a fi de promoure la utilització del transport públic local.

Ara, amb els nous aires existents a la municipalitat i amb mires de recuperar serveis que en el seu moment van ser molt ben rebuts per la ciutadania, Guanyant Torrent proposa la represa d’aquests i que el tracte existent amb l’empresa concessionària s’amplie amb aquest mateix sentit de gratuïtat que s’apunta.

Així doncs, el grup municipal presentarà en breu una moció, perquè es revise el contracte amb l’empresa i s’amplie, si cal, la partida pressupostària que faça possible el retorn de la gratuïtat del transport públic local per a estudiants, adults que acompanyen menors i persones jubilades.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments