InicioNou TorrentíTorrentGuanyant Torrent s’estructura per acarar la legislatura

Guanyant Torrent s’estructura per acarar la legislatura

La Plataforma Ciutadana torrentina, ha bastit al voltant del regidor obtingut en les darreres eleccions municipals, una estructura capaç d’afavorir la seua actuació davant una municipalitat en què s’han de resoldre temes que encara pengen d’anteriors legislatures.

Al voltant del regidor, s’ha organitzat un grup de persones que li faran de suport i seguiment per poder atendre els temes puntuals del govern local. Així mateix, la reunió assembleària del dissabte dia 18 de juliol, ha estudiat la proposta per cobrir el personal tècnic del grup municipal, ajuda imprescindible per a acarar el dia a dia de la gestió, però l’ha revocada en primera instància.

Aquesta revocació, obliga una nova comissió de selecció ha realitzar el procés de selecció i destriar entre els més de mitja dotzena de currículums que s’han fet arribar davant la plataforma per cobrir la plaça d’assessoria tècnica.

A més d’això, s’han establert altres estaments organitzatius que aprofitaran per analitzar la problemàtica local i es potenciaran les comissions de treball que, fins ara havien servit per a elaborar el programa electoral i que a partir d’ara, confeccionaran les propostes de solució que es puguen aportar davant l’Ajuntament.

En aquest sentit, el regidor de Guanyant Torrent, Jaume Santonja, ha manifestat que “en triar el personal tècnic necessari, la plataforma ciutadana funcionarà al cent per cent i podrà denunciar, proposar i suggerir solucions a la gran quantitat problemes heretats d’una gestió desordenada”.

L’assemblea de Guanyant Torrent, tornarà a reunir-se d emanera urgent aquesta propera setmana a fi de completar el disseny organitzatiu previst. Es tracta d’una coalició municipal que aglutina persones independents i militants dels quatre partits que li fan de matalàs i que aporten el component ideològic a aquesta agrupació voluntària que es presentà a les passades eleccions municipals.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments