InicioNou TorrentíTorrentGuanyant Torrent va més enllà dels menjadors d’estiu

Guanyant Torrent va més enllà dels menjadors d’estiu

Davant les opinions aparegudes als mitjans de comunicació del País Valencià procedents de diversos sectors polítics i socials d’aquesta localitat de l’Horta, al voltant dels menjadors escolars d’estiu, la Plataforma Ciutadana Guanyant Torrent se situa per ampliar el concepte d’inclusió social.

Per als components d’aquesta organització ciutadana, no es pot seguir discriminant les famílies més necessitades de la vila, a base d’oferir un menjador escolar als seus fills i filles. El que Guanyant Torrent propugna, és l’organització d’una Escola d’Estiu descentralitzada, on acollir l’alumnat en general i també aquells estudiants que, per les seues característiques familiars, necessiten ser atesos amb especial cura.

D’aquesta manera, una Escola d’Estiu, abraça més enllà del problema alimentari de l’alumnat procedent de famílies amb problemes econòmics, laborals  o socials, ja que acull tot l’alumnat sota un mateix paraigua i ajuda i subvenciona aquells que els serveis socials consideren oportú.

Per a Guanyant Torrent, la municipalitat hauria de previndre la circumstància del tancament de les escoles i centres educatius en època vacacional i donar una alternativa oberta on es desenvoluparien activitats d’oci i de temps lliure, a l’hora que es podria oferir el servei de menjador de manera generalitzada.

Amb aquesta proposta, Guanyant Torrent opina que es potenciaria les escoles de monitors de temps lliure i s’atendria millor una necessitat que no té perquè discriminar un alumnat d’altre. La descentralització d’aquesta escola d’estiu hauria de ser tinguda en compte, perquè abrace els quatre punts cardinals del poble i per fer més fàcil la concentració de l’alumnat en uns centres en concret, sense haver de mantenir obertes totes les escoles públiques.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments