InicioNou TorrentíTorrentMemòria viva de Torrent, un homenatge als que han mantingut viva la...

Memòria viva de Torrent, un homenatge als que han mantingut viva la nostra llengua

Este cap de setmana la sala cívica de l’Antic Mercat acull la presentació del llibre Memòria viva de Torrent, un acte emmarcat dins de les activitats programades per a celebrar l’aniversari de l’atorgament de la Carta de Poblament. Dissabte a les 12 h s’homenatjarà una generació de torrentins i torrentines que han tingut la voluntat de mantindre viva la nostra llengua i de transmetre-la de generació en generació als descendents. A més es repartiran exemplars del llibre, editat per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, entre les persones assistents.

L’àmbit solidari té un gran protagonisme este cap de setmana. D’una banda  FAVBUR organitzarà un mercat solidari al voltant de la Torre de les 10 a les 14 h. A la vesprada la mateixa associació celebrarà una gala benèfica en la sala cívica de l’Antic Mercat a les 18 h. D’altra banda, el mateix dia a les 20.30 h, la Germandat de la Santa Cena organitza el VI Concert Benèfic de Trompetes i Tambors. També s’organitza el concert de Música per a l’Autisme dins del projecte Solidaritza en el casal de la falla de la Plaça, dissabte a les 19.15 h. I per a acabar tindrà lloc el concert benèfic de Nadal d’Alejandro Conde, organitzat per ADAT diumenge a les 18.30 h en la sala d’actes de l’ajuntament.

Els menuts i menudes de la casa podran gaudir amb la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes amb una activitat especial de ruta més taller. En una passejada per la sendera local es descobrirà la història del Vedat.  Després es donarà un taller per a aprendre a diferenciar el que és un turó i una muntanya dissabte i diumenge en el Centre Ambiental del Vedat a partir de les 11 h.

Per a finalitzar, Mireia Vives i Borja Penalba visitaran l’Auditori dissabte a les 20 h en un viatge literari, musical i emocional, seguint la ruta marcada per L’amor fora de mapa, la darrera novel·la de Roc Casagran, i l’Associació de Comerciants durà a terme dissabte de les 11 a les 21.00 h la Fira de Nadal.

 

Informa Nou Horta. Torrent

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments