InicioNou TorrentíTorrentEl PP de Torrent en contra de demanar còpia de l'arxiu audiovisual...

El PP de Torrent en contra de demanar còpia de l’arxiu audiovisual de Torrent a RTVV

Beguer: «La moció va ser rebutjada al Ple Extraordinari del 23 de desembre amb els vots en contra del PP».

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Vicent Beguer va presentar, el 5 de desembre, una moció per tal d’obtindre còpia de l’arxiu audiovisual de RTVV que fa referència a Torrent. Per a Compromís la petició és capital perquè es tracta de recuperar un important llegat cultural, atés que permetria obtindre un llistat de totes les gravacions en les que apareix Torrent i que han estat arreplegades per les càmeres de RTVV. En aquest sentit la moció urgia la petició per tal de poder fer un estudi de quines imatges podria interessar tindre en suport material i que, per tant, no quedaren en l’oblit.

La moció va ser debatuda i votada al Plenari del dia 23 de desembre, i en la mateixa s’instava l’òrgan municipal corresponent a iniciar les gestions per tal que l’Institut Valencià de l’Audiovisual i la Cinematografia enviara un llistat de les gravacions de RTVV en el moment legal que fóra possible.

Des de Compromís han titlat l’actitud del PP com a lamentable, atés que a la Comissió Informativa de Cultura el regidor del PP Modesto Muñoz va expressar que «no era el moment oportú» per a presentar aquesta moció, sense donar més arguments. Ja en el Plenari, el PP va demanar deixar la moció damunt la taula per a estudiar-la, però els regidors de Compromís es van negar explicant que la moció havia sigut presentada 15 dies abans, i per tant amb temps de sobra per a llegir-la i valorar-la.

Finalment Beguer ha expressat que el PP necessita 15 dies per a llegir una moció de dos fulls d’extensió però lliura la documentació dels pressupostos a l’oposició amb únicament 5 dies per a presentar esmenes; uns pressupostos que consten amb 67 documents més la previsió de la plantilla de personal municipal.

Informa Nou Horta. Torrent

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments