InicioNou TorrentíTorrentEntrevista a Rebeca Ródenas i Mercado, candidata Fallera Major Infantil de Torrent

Entrevista a Rebeca Ródenas i Mercado, candidata Fallera Major Infantil de Torrent

Edat: 12

Comissió: Barri Sant Gregori

Col•legi: El Drac

Família fallera? Els meus pares i els meus germans són també fallers. La meua mare ha sigut diversos càrrecs a la junta de la meua comissió y els meus germans han sigut president infantil a una comissió d´Alaquas.

Des de què edat eres fallera? Des de que vaig nàixer

Acte preferit: Presentació

Un color: Blau turquesa

Un olor: Pólvora

Un lloc: Cullera

Un llibre: ‘Imagine’ de Octavi Egea

Una cançó/artista: India Martinez ‘Hoy’

Una peli: ‘El Llac Blau’

Un somni: M’agradaria molt ser Fallera Major Infantil de Torrent, però a més tinc altre somni, m’agradaria visitar Roma o Grecia.

Quines són les teues aficions? Ballar, vestir-me de valenciana i les falles, en general. 

Conta’ns 3 coses bones i 3 roïnes sobre la teua personalitat: Amable, simpàtica i divertida. Impacient, despistada de vegades, un poc rencorosa.

Si fores alcaldessa per un dia…què faries per les falles de Torrent? Allargaria les falles uns dies més. I també ficaria un monument municipal.

Què destacaries de la teua comissió? Concursos, curiositats, coses diferents a altres falles…en la presentació, el quadro de la fallera major el puja un familiar proper.A més tenim molt d’espai per a que els xiquets pugam jugar, tenim un parc, un camp de futbol y un pati molt gran.

Per què vols ser Fallera Major Infantil de Torrent? Perquè sóc una xiqueta molt fallera i m’agradaria representar les falles de la meua ciutat.

Creus que els xiquets tenen el lloc que es mereixen en la festa? Crec que no. Haurien de poder acompanyar a les representants de la Cort i a la Fallera Major.

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments