InicioNou TorrentíTorrentSant Valerià revalida per tercer any el premi del concurs de Betlems...

Sant Valerià revalida per tercer any el premi del concurs de Betlems de manualitats i Poble Nou guanya en tradicional

La falla Lope de Rueda organitza este concurs que complix la seua XV edició i en la que han participat 10 falles en modalitat tradicional i de manualitats.

El Nadal arriba també als casals de les falles de Torrent. La falla Sant Valerià i Poble Nou de Torrent guanyen el primer premi de Betlems (en modalitat de manualitats i tradicional, respectivament), organitzat per la Falla Lope de Rueda.

Per tercer any consecutiu la falla Sant Valerià guanya en la modalitat de manualitats este concurs amb una proposta titulada “Un betlem al cel”, on una locomotora màgica ens convida a fer un viatge fins al poblat de Betlem celestial. Més de 150 pardalets de diferents tipus representen les tradicionals escenes bíbliques suspeses en l’aire, en núvols  de cotó. El material  majoritàriament utilitzat ha sigut bastonet de les oïdes i diferents tipus de cotó i plomes per a donar vida a l’avifauna. La representació es completa amb un  muntatge audiovisual ple de llums, efectes visuals  i de moviment. El Betlem es pot visitar per les vesprades a partir de les 19 hores de dilluns a divendres al carrer L’Horta 29- baix. 

Per la seua banda, la falla Av. Reina Sofia,  ha obtingut la plata amb un betlem fet de pinces de la roba vestits amb les tradicionals gales de l’època i on les cases i el poblat a diferent altura donaven riquesa a la composició. 

En la modalitat de Betlems tradicionals, la falla Poble Nou s’ha alçat amb este premi i  ha optat per un clàssic muntatge ple d’elements naturals i de palaus, carrers i cases amb diverses ambientacions i escenes, mentre que la falla Pare Méndez, que va guanyar els anys anteriors,  ha quedat segona en esta edició  amb un betlem també de tall clàssic. 

Les falleres Majors de Torrent, Ester Veguer i Maria Fernandez, junt amb els màxims representants de la falla Lope de Rueda, han fet entrega dels premis en el casal de la comissió, que a la seua vegada exposava un diorames i un gran Betlem, realitzat per Juanjo Chinesta faller i membre de l’Associació 

Nou Horta.Torrent.

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments