InicioNou TorrentíTorrentTorrent coneixerà dissabte el nom de les Falleres Majors

Torrent coneixerà dissabte el nom de les Falleres Majors

Resten hores. Este dissabte Torrent es prepara per a celebrar  l’acte més esperat del calendari festiu: l’Elecció de les Falleres Majors de Torrent 2016, on 9 candidates  majors i 9 infantils opten a ser les màximes representants de la capital de l’Horta Sud. Més de 1.500 persones es concentraran al voltant de l’Àgora de Parc Central per donar calor a les seues candidates, arropades per un espectacle audiovisual que porta per lema “somnis al camí”, on les sabates de valenciana es convertixen en una icona de la representació festiva.

Es tracta d’una metàfora de la festa, ja que a soles dos de les 18 candidates donaran un pas enfront en el moment de sentir el seu nom per viure de manera única les falles de 2016: xafant terra i continuant caminant pel seu “camí d’un somni”, nom amb el qual Junta Local Fallera de Torrent definix el procés d’elecció i tot el que resta d’any de les que seran les màximes representants de Torrent.

Nervis i il·lusió són els ingredients -a parts igual-, per a una nit  que pretén donar protagonisme, més que mai, a les  candidates, ja que formaran part indiscutible de l’espectacle, ple de sorpreses i projeccions. La desfilada de les candidates amb gales de valenciana i la descripció de cadascuna donarà pas a la recta final de l’acte, el moment més esperat. 

A les 21.30 hores tindrà lloc la recepció de les Falleres Majors de 2015 i les candidates del pròxim any i a les 22.00 hores donarà començament l’espectacle i es preveu que concloga al voltant de la mitjanit, moment en el que l’alcalde de Torrent faça públic el nom de les dos afortunades, triades pel jurat. Enguany els membres han sigut: Julio Tormo (periodista Mediterraneo TV, especialitzat en festes), Paloma Redondo (Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i FMIV 2000), Francisco Romero Taroncher (Diplomat en Infermeria, responsable de Distribució Comercial a Telefónica d’Espanya. President Federació de Falles de 1ª A), Judith Górriz (Llicenciada en comunicació audiovisual, blogger i Youtuber, Cort d’Honor FMV 2006) i Vicente Albert (artista faller, 50 anys al servei de la festa).

27.500 visites al “Camí d’un somni 2016” i 8.500 al canal de Youtube

Des de fa setmanes Junta Local Fallera de Torrent ha posat en marxa el blog online per a seguir amb total transparència el procés d’elecció de les candidates. Entrevistes personals, sessions de fotos, entrevistes de vídeo, master class, i tot el procés d’elecció es pengen cada dia per a compartir amb la resta de públic amb total transparència, amb l’objectiu de seguir el procés evitant rumors i donant protagonisme a les candidates. 

Més de 27.400 visites han seguit de prop el “Camí d’un somni” des del passat 10 de juny. https://camidunsomni.wordpress.com/ La pàgina ha registrat nombroses visites, a les quals cal sumar les visites del canal de Youtube de Junta Local Fallera de Torrent. Les visites dels vídeos de les entrevistes de les candidates han sumat més de 8.500 visualitzacions. Tot un èxit per a l’equip de Junta Local Fallera, que any rere any, tracta d’oferir el procés d’elecció amb total transparència i claredat. Eixa xifra es desglossa en més de 1.000 visites als vídeos de proves, 2.900 visites a les entrevistes de les candidates majors i 4.600 a les candidates infantils. 

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments