InicioNou TorrentíTorrentTorrent es prepara per a rebre als Reis Mags

Torrent es prepara per a rebre als Reis Mags

Des del dia 2 fins al 5 de gener, al Mercat de Sant Gregori i a la carpa de la Torre, els xiquets i xiquetes podran entregar les seues cartes als patges reials que seran els encarregats de fer arribar les cartes als Reis Mags que desfilaran el pròxim 5 de gener pels carrers de Torrent presidint una cavalcada màgica i inoblidable, un extraordinària mostra de música i color on els personatges més coneguts del món de la fantasia cobren vida per una nit a la ciutat de Torrent per a mostrar a tots els xiquets i xiquetes la il·lusió de la nit més màgica de l’any.

La Sireneta i els seus amics, Mickey Mouse, Mary Poppins, Aladin i Jasmine, Olaf i un grapat de personatges del món de la fantasia desfilaran pels carrers de la localitat com un avançament dels regals que esperen tots els xiquets hores després.

La cavalcada començarà a les 18:30 h des de l’Avinguda fins a l’Ajuntament, amb l’obertura més màgica i impactant que pot tindre una cavalcada de Reis: cinc personatges blancs arribats del Pol Nord que es desplacen amb segways (patinets electrònics) acompanyats d’un gegant també blanc equipat amb música. Una imatge elegant i encisadora que obrirà esta fantàstica cavalcada. Els Reis faran l’entrada pels carrers de Torrent amb els patges reials en unes carrosses precedides per huit cortesans que ballaran al compàs de la música.

Cal destacar el grup de tabals i dolçaines que obrirà pas a Mickey Mouse, qui anirà saludant des d’un cotxe descapotable amb un enorme ramell de globus. Al voltant seu aniran altres personatges màgics del món de la fantasia com Peter Pan o el Capità Ganxut entre altres.

En el final del recorregut, davant del ficus, es muntarà un escenari on el mestre de cerimònies, donarà la benvinguda a cada un dels personatges que han desfilat en esta nit màgica i, per descomptat, rebrà personalment Ses Majestats d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar. 

Un emissari reial farà una aparició espectacular des de dalt d’una façana, descendint amb dansa vertical per fer-li arribar el missatge reail als Reis d’Orient.

Amb els Reis a l’escenari es donaran els premis de l’exposició ‘Doblet Històric’ del València CF que s’ha pogut visitar a l’Antic Mercat, els premis són una samarreta i una pilota signada. A continuació, l’alcalde, Jesús Ros, entregarà les claus de la ciutat als Reis i tots els personatges que han desfilat en la cavalcada ballaran una cançó composta expressament per a l’ocasió.

Com cada any, la cavalcada compta amb la col·laboració i participació d’entitats festives, esportives, culturals i veïnals de la ciutat.

Per últim, amb els patges i Reis a l’escenari, els xiquets podran fer-se una fotografia amb el Rei que vulguen gràcies a càmeres instantànies que pemetran que les xiquetes i xiquets puguen tindre la seua fotografia tan sols vuit segons després de fer-la.

Podeu comprovar el tall de carrers en aquest enllaç.

Informa Nou Horta. Torrent

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments