InicioNou TorrentíTorrentTorrent gaudirà de l’esport lliure de discriminació

Torrent gaudirà de l’esport lliure de discriminació

El cap de setmana està marcat per les activitats contra l’Esport lliure de Discriminació. El Parc Central acollirà un calendari replet d’activitats esportives que començaran dissabte a les 10 h, i acabaran amb l’exhibició Champing Women Racing a les 14.30 h. Diumenge la programació s’iniciarà amb una Master Class a les 9.30 h i conclourà amb un lliurament de medalles. A més a les 11.30 h tindrà lloc el ‘I Torneig Taronja Splash’ que s’organitza per a nadar en contra del VIH.

La Coral Allegro ONCE delectarà a tot el públic amb l’espectacle Musicals de Cinema, activitat emmarcada en la celebració del centenari de la creació del primer cinema a Torrent. Dissabte a les 19 h en l’EMAT.

A més l’Auditori ha planificat una programació que no deixarà a ningú indiferent. D’una banda divendres a les 21.30 h tindrà lloc la Gala de la Cultura organitzada per Junta Local Fallera. Es representarà l’obra guanyadora del concurs de teatre faller, així com el lliurament de premis als participants d’este concurs que han obtingut algun esment. El Duo Gelós- Ramírez oferirà música de cambra amb la presentació en concert del Cd Salt of the earth. Dissabte a les 20 h. I diumenge a les 19 h es representará el conegut Trencanous de Tchaikovsky. El Russian National Ballet interpetará esta maravillosa obra que reunix els més clàssics de les grans companyies de Ballet Kirov i Bolshoi, en una nova companyia de ballet independent, dins del marc del ballet clàssic rus. 

I els xiquets i xiquetes gaudiran dissabte i diumenge al matí de l’exposició de Joguets Reciclats que formen part de l’III Concurs de Joguets Reciclats que organitza l’Ajuntament, dins del programa anual de «Torrent, més neta i saludable. Diumenge  a les 12:30h serà el lliurament de premis del concurs. 

A més l’Hort de Trénor omplira el calendari dels més menuts i menudes amb el taller l’Art a la Natura. Una manera de descobrir la naturalesa a través de l’art. Per a descobrir algunes de les plantes es farà una ruta, i per acabar realitzant una obra artística de record.

La solidaritat també estarà present este cap de setmana amb una festa solidària amb una recollida d’aliments, joguets, roba. La sala d’actes acollirà este acte organitzat per l’Associació d’Andalusos. Dissabte a les 19 h.

Al llarg de tota la setmana Torrent ha estat celebrant la Setmana de la Discapacitat. Com a punt final al gran nombre d’activitats esdevingudes, tindrà lloc una Gal·la d’ADISTO en la sala parroquial a les 10.30 h.

 

Informa Nou Horta. Torrent

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments