InicioNou TorrentíTorrentTorrent oferix cinema en valencià per als escolars

Torrent oferix cinema en valencià per als escolars

Davant l’èxit de participació en edicions passades, l’Ajuntament de Torrent, en la tasca de promoció de l’ús del valencià, organitza un any més, una nova edició, la novena, de la campanya “Cinema en valencià a l’Ajuntament per a les escoles de Torrent”. Les projeccions començaren el dia 5 de març passat i acabaran divendres, dia 13. Durant esta setmana està confirmada l’assistència de vora 3.000 escolars de la capital de l’Horta Sud a les projeccions de pel·lícules en valencià.

A través d’esta activitat organitzada por l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià i destinada als alumnes d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat es busca aconseguir un doble objectiu, potenciar l’ús del valencià i també fer possible la normalització del valencià en l’àmbit cinematogràfic.

Durant una setmana i en horari de matins, la sala d’actes del consistori acull, debades, projeccions de pel•lícules en valencià per a tots els escolars i adaptades als diferents nivells educatius. Les pel•lícules que s’estan projectant esta setmana de cinema en valencià són: L’abella Maia, Com ensinistrar un drac, Tom Sawyer, L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra i Divergent 

Un any més, la iniciativa ha estat molt ben rebuda pels centres educatius i davant la demanda, l’Ajuntament ha hagut d’augmentar el nombre de projeccions previstes.

 

Informa Nou Horta. Torrent

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments