InicioNou TorrentíTorrentTorrent promou la compra de joguets en valencià pel Nadal

Torrent promou la compra de joguets en valencià pel Nadal

L’Oficina de Promoció i Ús del valencià edita un catàleg en què s’arreplega una àmplia oferta de jocs i joguets en valencià. El catàleg, juntament amb les cartes per als Reis Mags en valencià, es repartiran en tots els centres escolars del municipi. 8.500 exemplars seran difosos entre les escoles i les botigues de regals i de joguets.

Amb l’arribada del Nadal, els més xicotets de la casa, i els que no ho són tant, es preparen amb il·lusió per a rebre Pare Noel i els Reis d’Orient. Per eixe motiu, l’Ajuntament de Torrent treballa, un any més, per a fomentar i promoure la compra de joguets en valencià. Per a aconseguir-ho, des de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià s’ha posat en marxa la campanya “Regala en valencià. Jugar en valencià  és un regal¨.

L’objectiu d’esta iniciativa és facilitar als pares la labor d’escollir el millor regal per als fills i intentar no solament que siga divertit sinó que siga, a més, formatiu i que siga en la nostra llengua. Per a fer-ho, l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià ha editat 8.500 catàlegs en els quals s’arrepleguen tot tipus de jocs i joguets en valencià, una oferta que cada any s’amplia.
Tots estos exemplars es difondran a través de totes les escoles de Torrent i les botigues de joguets i regals de la ciutat. Per a Modest Muñoz, regidor de Cultura i Valencià, ”la campanya demostra que trobar un regal divertit i que ajude els menuts i no tan menuts a comunicar-se i a jugar en valencià és possible i, a més, cada any més fàcil”.
Este xicotet llibre-catàleg, en el qual s’arrepleguen vora 40 jocs i  regals, està estructurat en quatre seccions ben diferenciades: jocs, tauletes digitals i jocs electrònics, nines i jocs en família i finalment l’apartat de llibres i DVD. Cada secció està organitzada per edats i hi ha,  a més, una explicació del joguet juntament amb la marca o editorial que el comercialitza per tal de donar facilitats a l’hora de poder trobar-los.
 
Escriu al Reis en valencià
En la mateixa línia, la campanya “Regala en valencià. Jugar en valencià  és un regal” s’unix a altres iniciatives de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià per a promoure que els xiquets torrentins es comuniquen en la llengua pròpia de la Comunitat. Per això també s’ha dissenyat la tradicional carta per als Reis d’Orient en valencià, la qual es distribuirà en tots els centres escolars del municipi, fins a quart de Primària.

Informa Nou Horta.Torrent.

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments