InicioNou TorrentíTurísL'Ajuntament de Turís estalvia 9000 euros

L’Ajuntament de Turís estalvia 9000 euros

L’Ajuntament de Turís va celebrar el passat 9 de juliol el plenari destinat a l’aprovació de les diferents delegacions així com la constitució de les comissions de govern i la definició dels portaveus.

En el repartiment de les àrees de govern Ismael J. Corell García assumeix l’Alcaldia (que mantindrà fins a gener) i les regidories de Festes, Personal, Recursos Humans i Transparència; Eugenio Javier Fortaña Fons (PSOE) la primera tinença d’alcaldia i les regidories de Seguretat Ciutadana, Agricultura i ramaderia i Medi ambient; Gabriel Hervàs Llopis (Compromís) la segona tinença d’alcaldia i les regidories d’Urbanitzacions, Esport i Participació ciutadana; Isabel Guaita Hernández (PSOE) la tercera tinença d’alcaldia i Cultura i Educació; Rafael Valero Fuentes (PSOE) la quarta tinença d’alcaldia i assumeix Urbanisme, Economia i Hisenda; les regidories de Benestar Social, Dona, Solidaritat i Tercera Edat les dirigirà Nuria Montero Folgado (PSOE) ; i, finalment, Iván Picó Cervera (PSOE) assumeix les competències en Esports, Comerç i Joventut.

Pel que fa a les retribucions, l’Alcalde i les dues primeres tinences d’alcaldia cobraran 29.000€, 23.000€ i 12.000€ euros bruts anuals respectivament mentre que la resta de regidories rebran 8.000 €. Les retribucions per assistència als plens s’estableixen en 32€ i per assistència a les comissions de govern en 17€.
L’Alcalde, Ismael Corell, explica que amb aquestes xifres l’actual equip de govern estalvia 9.000 euros respecte a l’anterior, “una quantitat que destinarem a finalitats socials que anirem concretant en el futur”. 
Corell assegura que inicia aquesta nova legislatura des de l’alcaldia “amb il·lusió i moltes ganes de treballar i desenvolupar coses noves mantenint el que entenem que durant aquests anys s’ha fet bé”.
També fa referència a l’enteniment que existeix en l’equip de govern que conforma al costat dels cinc regidors del PSOE i el de Compromís. “L’enteniment és absolut i el nostre principal objectiu és realitzar una bona gestió per a tot el poble marcada per la transparència més absoluta”.

 

Informa Nou Horta. Turís

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments