InicioNou TorrentíTurísLa Junta Local Fallera de Turís convoca el concurs per triar el...

La Junta Local Fallera de Turís convoca el concurs per triar el cartell anunciador de les festes

La Junta Local de Turís ha establit el 15 de febrer com a data límit per a presentar els treballs que vullguen participar en el XXII concurs de cartells anunciadors de les falles de Turís. Com ja és tradicional, en aquesta localitat de la Ribera Alta les festes falleres se celebren després que les del cap i casal i concretament en 2017 ho faran del 23 al 26 de març.

En el concurs poden participar persones a partir de 14 anys d’edat amb cartells elaborats amb qualsevol tipus de material en format A4. L’obra haurà d’estar també en format jpg i enviar-se per correu electrònic a la següent adreça: mitjansjuntalocalfallera@gmail.com.

El mateix artista podrà presentar tantes obres com desitge. No hauran d’estar signades i s’entregaran en l’Ajuntament a l’atenció de la presidenta de la Junta Local Fallera. S’ha d’adjuntar al cartell un sobre tancat que incloga en el seu interior les dades de l’autor (nom, edat, DNI, adreça, correu electrònic i número de telèfon). Les bases poden consultar-se en la pàgina web municipal.

 

Informa Nou Horta. Turís

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments