La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó visita Albalat dels Sorells

Jueves, 10 Septiembre 2020 10:25 Escrito por  Publicado en Albalat dels Sorells Visto 327 veces
Valora la noticia
(0 votos)

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, i la diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, s’han reunit amb l’alcalde de la localitat, Nicolau Claramunt, i part de la corporació municipal, per conéixer els projectes mediambientals de la localitat. Prop del 40 % de les inversions d’Albalat dels Sorells a càrrec del pla de la Diputació, es destinaran a projectes relacionats amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles com a eines principals de l’acord marc de Nacions Unides, inclosos en l’Agenda 2030.

 

La vicepresidenta Maria Josep Amigó s’ha interessat pel projecte “Albalat 0,0”, que desenvolupa les mesures d’eficiència energètica, optimització de recursos energètics i estalvi econòmic en les factures de subministrament elèctric de la població. L’alcalde, Nicolau Claramunt, ha indicat l’aposta del municipi amb estes polítiques “per seguir consolidant les noves instal·lacions d’energia fotovoltaica, els nous punts d’autoconsum, i la resta de programes complementaris per continuar al capdavant dels municipis de la comunitat en la gestió, eficiència i estalvi energètic”.

 

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha destacat “la transversalitat de les polítiques mediambientals de la localitat i la seua lluita incansable contra el canvi climàtic, amb un exemple de compliment amb els ODS”, mentre que la diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, ha incidit “en l’aposta d’Albalat dels Sorells pel nou model energètic per fer un poble més sostenible i eficient”.

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells

Modificado por última vez en Jueves, 10 Septiembre 2020 10:26