Meliana inaugura Fimel 2016

Lunes, 26 Septiembre 2016 10:11 Escrito por  Publicado en Meliana Visto 1087 veces

Este divendres, la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó; els directors generals de Comerç i Consum, Natxo Costa, i d’Ordenació del Territori, Lluís Ferrando, juntament amb l’alcalde de Meliana, Josep Riera, han inaugurat l’edició que fa dèsset de FIMEL, la Fira Agrícola i Comercial de Meliana. Una edició que incorpora, a més, la primera Fira de la Xufa de València impulsada pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen.

Seixanta estands componen l’oferta comercial i agrícola de la fira, dels quals més del 50% són de Meliana. Un fet que destaca l’alcalde en afirmar que “el comerç de Meliana torna a fer una demostració de presència al poble i a la comarca, d’organització i de projecció pel seu dinamisme”. El responsable municipal també ha volgut agrair el suport institucional de diferents alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de la comarca. En el moment de la inauguració, el recinte firal es trobava ja molt concorregut, una dinàmica que s’espera durant tot el cap de setmana atesa l’àmplia oferta d’activitats programades.

L’acte d’inauguració ha sigut també emotiu pels homenatges a diferents persones vinculades a Meliana i a estos sectors econòmics. Així, el Consell Agrari Municipal ha triat un jove llaurador, Francisco Javier Orts Molins, que destaca per ser un emprenedor i per innovar en el sector, molt important per a rejovenir el camp i per al seu futur. La MAC premiava l’assessoria Balaguer, amb una trajectòria de més de 40 anys al municipi. I, finalment, l’Ajuntament ha homenatjat Francisco Romeu Rel, síndic i president de la Reial Séquia de Montcada. Un homenatge molt d’acord amb el protagonisme de l’horta en esta fira.

 

Informa Nou Horta. Meliana