L’Ajuntament de Meliana ja ha pagat el segon termini del projecte Xarxa Llibres

Lunes, 14 Noviembre 2016 12:01 Escrito por  Publicado en Meliana Visto 935 veces
Valora la noticia
(0 votos)
Susana Marín (PSOE) Susana Marín (PSOE)

L’Ajuntament de Meliana ha pagat el segon termini del projecte Xarxa Llibres impulsat per la Conselleria d'Educació que a Meliana ha beneficiat 842 xiquetes, xiquets i joves. El cost total de les dos fases ha sigut de 122.774,47 €. En la primera fase, al final del 2015 es van pagar 76.180,39 €, mentre que en este segon termini s'han pagat 46.594,08 €. Del total, l'Ajuntament de Meliana ha contribuït amb 40.920,73 €, mentre que la resta ha sigut finançat per la Generalitat i la Diputació de València.

Per a la regidora d'Educació, Susana Marín (PSOE), “cal fer una valoració positiva d'esta iniciativa del govern del Botànic, una mesura pedagògica en tant que ha permés crear diferents bancs de llibres als centres amb la implicació de tota la comunitat educativa i, alhora, ha suposat un estalvi econòmic important per a les famílies a l'inici del curs. Fins ara, setembre sempre havia sigut un mes complicat en este sentit. Amb Xarxa Llibres, també s'ha garantit que cap escolar haja començat el curs sense els llibres de text amb els beneficis socials i pedagògics que això comporta”.

A Meliana, tot el procés s'ha desenrotllat amb total normalitat sense incidències destacables, més enllà de les ja conegudes pel fet d'haver posat en marxa un projecte tan nou i tan ambiciós. Com explica la regidora de l'àrea, "ha sigut un treball col·lectiu que cal agrair i destacar, tant dels pares i les mares, com del personal de l'Ajuntament, però molt especialment del professorat i les direccions dels centres educatius del municipi".

 

Informa Nou Horta. Meliana